Page 1 of 4

Lysets Barn?

Posted: Sat Nov 05, 2005 14:03
by Ashaman
Hvilken side tror dere at Lysets Barn vil ta i TG??

Jeg tror kanskje at de ikke får bestemt seg!! De er jo imot begge partene!!
Da vil de bare gå i oppløsning!

Posted: Sat Nov 05, 2005 14:05
by Ceres
Vi burde ha noen lysets barn i forumet!

*like galad!*

Posted: Sat Nov 05, 2005 14:18
by Wolfbrother
Jeg tror at de er imot både Rand å ondskap.
De beskjemper ondskap så godt de kan, men nekter å kjempe med Rand.
Det er jo faktiskt noen darkfriends der og da...Men det jo darkfriends overalt

Posted: Sat Nov 05, 2005 14:22
by Torbjørn
Spoiler for Knife of Dreams: Etter KoD er dei jo litt delt i to. Forhøyrerane, med Rhadam Asunawa, er jo med seanchanarane, og om dei får lov til å gjere kva dei vil (altso at dei verken vert arrestert eller gjort til eigedom...), trur eg ikkje dei vil ta nokon del. Dette fordi å kjempe mot den Mørkaste vil bety å kjempe med Aes Sedaiar/Asha'manar, og det vil aldri Asunawa gå med på.

Når det gjeld resten, dei 7000 (?) som er med Galad, so trur eg Galad vil halde løftet sitt (då han alltid gjer det han seier). Dei vil truleg alliere seg med Rand, eller nokon alliert med Rand.

Posted: Sat Nov 05, 2005 16:41
by Faile
spoiler for KoD
ja, det er vel det jeg heller mest til også.. han gjør ALLTID det han mener er riktig, og han vil nok se fornuft, at eneste måten å bekjempe DO er å gå inn på Rands side.. men om detblir noe av den freden mellom seanchaene om Rand, må vel kanksje også den andre delen av lysets barn kjempe side om side med rand :?

Posted: Sat Nov 05, 2005 16:44
by Damien Frost
Tipper bare de kommer til å slåss med alt de ser. Først og fremst mot det onde, men da det blir slått, så snur de sikkert bare å tar resten av folket!
Men mye kan jo komme an på hvem som sitter i lederstolen da!

Posted: Sat Nov 05, 2005 16:46
by DucKfish
Tipper de først er med de, de tror vinner.... og etter hvert kommer de nok til å holde seg for seg selv igjen! :wink:

Posted: Sat Nov 05, 2005 16:48
by Ayreon
Ceres wrote:Vi burde ha noen lysets barn i forumet!
Det hadde vært kult :)

Posted: Sat Nov 05, 2005 17:12
by Damien Frost
Ville ikke SirGilarim (noe i den dur) vær forumets Lysets Barn?

Posted: Sat Nov 05, 2005 17:46
by Faile
vel.. da hadd det i alle fall vært ville tilstander her :P hehe... da ville vår gode lord ha gått rundt og forhørt alle, om så måtte være, under tortur.. *grøsse*

Posted: Sat Nov 05, 2005 17:49
by Damien Frost
Faile wrote:vel.. da hadd det i alle fall vært ville tilstander her :P hehe... da ville vår gode lord ha gått rundt og forhørt alle, om så måtte være, under tortur.. *grøsse*
Du seier noe der, men hvis folk er like motvillige til å bli med der som med oss, tror jeg det skulle gått passe greit alikevell.

Posted: Sat Nov 05, 2005 17:52
by Faile
(men dette er strengt tatt off-topic :P ) nei lysets barn gjør vel som lysets barn vil...

spm/ spoiler KoD lurer på om Galad kommer til å beholde navnet lysets barn på sin utbryter gruppe, eller om de får nytt navn :?

Posted: Sat Nov 05, 2005 17:57
by Torbjørn
Framleis KoD-spoiler: Det Lysets Barn er i dag, er ikkje akkurat det som det opprinneleg skulle vere. Galad vart eit Lysets Barn fordi han likte ideane til Lothair Mantelar - grunnleggjaren til Barna - ikkje pga. dei standpunkta dei har stått for dei siste åra. So eg ser ingen grunn til at han skal skifte namn. Dei kjem truleg til å verte meir Lysets Barn under Galad enn dei har vore mange år...

Posted: Sat Nov 05, 2005 17:59
by Faile
ikke akkuratt en spoiler, men kan føre til en del uøsket undring: det trenger verden!! et rettferdig lysets barn, tenkt det da :P

Posted: Sun Nov 06, 2005 8:33
by Fantasy Freak
Synes lysets barn bare er dumme.. Syne kapittelene som handler om dem er kjedelige.. Men uansett tror jeg at de kommer til å havne mitt mellom de to partene å bli most til lungemos... :twisted: