Page 1 of 1

Nytt TV studio vil lage WoT som TV serie

Posted: Sat Apr 30, 2016 17:11
by Eivind
Se hovedsiden vår, håper virkelig HBO eller Netflix er de som er i forhandlinger

Blir spennende å se hvordan de skal få tilpasset serien til skjermen, er jo ganske mye stoff som vil møtte kuttes ut.

Posted: Wed May 04, 2016 10:44
by Asphyxiate
Spennende! Men er ikke like ekstatisk nå som jeg trolig hadde vært for ca 8-10 år siden da jeg virkelig var inne i serien.

Jeg mener, de har jo holdt på med "utvikling" av serien over lang tid, uten at det har skjedd så mye (hvis vi ikke tenker på den forferdelige "piloten" fra i fjor...), så jeg er heller ikke overbevist før jeg ser en offentlig uttalelse om at serien skal bli sendt et sted (det er en lang vei til ferdig produsert tv-serie)

Posted: Fri May 06, 2016 12:17
by Thomdril
Så denne saken selv og kom til å tenke på forumet..
Man har vel kanskje ikke enorme forventninger lenger, men gøy ideen lever og det ser i det minste ut som det er interesse for å gjennomføre.

Posted: Fri May 06, 2016 17:59
by Eivind
Det blir vanskelig å toppe Game of Thrones ja, spesielt nå som TV-serien har kommet lenger enn boka!

Vi bommet litt på valg av fantasy-serie når vi ville lage nettsted kan man si :P

Posted: Thu May 26, 2016 14:39
by Loki
Er vel berre eit spørsmål om tid før større fantasynavn som Tidshjulet blir serie eller film, ja, med tanke på populariteten til Game of Thrones. Men om det blir bra eller dårleg er jo heilt umogeleg å førespegle.

Dark Tower skal jo no etter årevis i development hell endeleg bli megafranchise med Idris Elba (framleis ikkje lese dei sjølv, må få gjort noko med det), store fantasy-teikneseriar som Preacher, Lucifer og Hellblazer blir fjernsynsseriar jamnt og trutt (med ulik suksess og kvalitet, så klart), MTV har opplevd stor suksess med Shannara-serien sin, Jonathan Strange & Mr Norrell vart nett ein glitrande miniserie, Marvel-filmuniverset går straks full fantasy med Dr. Strange, Disney vil lage ny Narnia-film, og så vidare, og så vidare. Ser ikkje ut som om trenden døyr hen berre fordi Jackson er ferdig med Tolkien. Og sidan His Dark Materials snart skal bli fjernsynsserie om eg hugsar rett, trass i det(etter min meining undervurderte) fallittforsøket på film for ti år tilbake, så er det jo faktisk byrja bli presedens for at om ein fyrst ikkje lukkast, prøv og prøv igjen.

Posted: Sat Jun 11, 2016 13:03
by Asphyxiate
....og igjen, og igjen, og igjen.

Jonathan Strange and Mr Norrell var veldig bra, så det viser jo at det går an å få til uten å være så stor oppmerksomhet rundt det. Sammen med GoT og Shannara, så lover det jo veldig godt at flere prosjekter er under utvikling. American Gods blir jo tv-serie også..

Posted: Thu Jun 16, 2016 12:21
by Loki
Stemmer! Ian McShane som Mr. Wednesday og Bryan Fuller og Michael Green som seriesjefar. Det MÅ jo bli fantastisk.

Posted: Sun Jul 03, 2016 9:14
by Siri Sedai
Norske Ravneringene skal filmes....i Norge, så litt mindre optimistisk på akkurat det. Håper jeg tar feil.