Page 1 of 1

Lesesirkel

Posted: Fri Aug 16, 2013 19:40
by Siri Sedai
Er blitt desperat nå som denne sida har gått litt i dvale, så da Vennesla Bibliotek samlet folk til å starte lesesirkel i fjor høst, så meldte jeg meg på.
Vi er en 7-8 "kulturkjerringer" i alderen 35 - 85.
Jeg var litt skeptisk til å begynne med da første boka som ble stemt frem var " Ingen skal høre hvor stille det er". Dette er er vel så langt fra mine bokpreferanser som vi kommer. Heldigvis var det bare ei lita flis av ei bok, så den ble lest.

Heldigvis har det ikke blitt flere slike. Kanskje det har hjulpet at jeg har argumentert kraftig mot dem...eller retter sagt for noe annet. Og gjengen er hyggelig og jeg trives.

Jeg var litt forsiktig med å pushe fantasy med en gang så første boka "mi" (vi tar det på omgang med å bestemme bok) var "Hegrenes dal", som jeg tror alle likte. Nå sist var det min tur i gjen og jeg tenkte det var på tide å gi på litt, så jeg valgte "Vindens Navn". Den er tykk og det er serie men skitt på. Måtte jo velge noe bra. Da gjenstår det å se hva de sier nå i slutten av august. Har ihvertfall fått tilbakemelding fra gjengens eldste på 85 år(virker ikke slik) på Facebook..(.ja hun er der!)...at jo, boka kunne leses og hun var halvveis! :D

Posted: Wed Aug 28, 2013 13:52
by gynter
Hvordan gikk det? Likte de boka?

Posted: Wed Sep 11, 2013 21:08
by Siri Sedai
Hun på 85 var ute og reiste, så henne vet jeg ikke. Alle de andre hadde lest boka med unntak av ei. De var enig i at boka var godt skrevet men ikke helt fortrolig med fantasyelementene.

En av dem lurer på å lese fortsettelsen når den kommer på norsk.

Posted: Tue Sep 17, 2013 14:06
by Loki
Du verda, du har rekruttert ei på 85, og så sit eg her som endå ikkje har fått somla meg til å lese han ...

Du lyt sei ifrå kva ho (og andre) tykkjer i meir detalj når du får det, då. :)

Posted: Sun Sep 29, 2013 13:02
by Siri Sedai
Nå har vi nettopp hatt nytt lesesirkelmøte, og fru 85 år var på plass. Vindens navn ble nevnt og hun var svært begeistret. Et stort smil!

Egentlig tror jeg de fleste likte den litt bedre enn de ville innrømme da vi kanskje, muligens er 5/7 som skal lese fortsettelsen :)

Konklusjonen er vel at den er svært godt skrevet. Nydelig språk og fantasyelementene/verdenen er "godt ljugi".

Posted: Sun Sep 29, 2013 13:58
by Loki
Så fint! :D