TV-serie: Game of Thrones

For deg som har noe annet på hjertet

Moderators: Lothair Mantelar, Sauegjeteren

Asphyxiate
Sitter
Sitter
Posts: 731
Joined: Wed Apr 11, 2007 19:59
Location: Rett ved Akerselva

Re: TV-serie: Game of Thrones

Post by Asphyxiate »

Mye rart i siste episode, men den ble for enkel, lett og for mye happy ending. Mye fan service. Alt for kjapt. Ble jo ikke noen "bittersweet" slutt som de det skulle bli
Manbearpig
Siri Sedai
Den Eldste
Den Eldste
Posts: 486
Joined: Sat May 27, 2006 15:08
Location: Vennesla

Re: TV-serie: Game of Thrones

Post by Siri Sedai »

Jeg var heller redd det skulle bli mer bittert enn søtt :D Og for Dany stakkars så ble det jo det :D .

Enig i at ting gikk litt for kjapt, spesielt da Bran sklei på et bananskall inn på tronen.

Ellers gikk det vel som det måtte gå. Jon tilbake til Nord. Sansa til Winterfell, og Arya dro for å oppdage Amerika :D

Men...de måtte vel bli ferdig. Skuespillerne hadde holdt ut lenge. Og D&D kan vel neppe skrive som Martin. Alt i alt var det jo en fantastisk serie, som har lagt lista høyt videre. Dette kan jo komme Tidshjulet serien til nytte.
Loki
Nae’blis
Nae’blis
Posts: 2868
Joined: Sat May 28, 2005 17:07
Contact:

Re: TV-serie: Game of Thrones

Post by Loki »

Det var tragisk å sjå korleis kvar plottlinje i serien vart dårlegare straks dei nådde att bøkene, men i det minste gjorde det kvalitetstapet gradvis sidan ikkje alle plottlinjer gjorde det samtidig. Siste tre sesongane av serien var heilt grei skuring for meg, men for ein som ser dusinvis av kvalitetsdrama kvart einaste år var det ingenting spesielt. (Mens dei fyrste sesongane var strålande, og trass i ting eg ikkje likte her og der kunne stå rygg mot rygg med fjernsynsgudar som Deadwood og Breaking Bad.)

Serieavslutningen var berre meir av det same -- lettvinte, utilfredsstillande løysingar, bortkasta plottlinjer og karakterar, men ikkje i særleg større grad enn kva eg gradvis hadde lært meg å vente av serien dei føregåande sesongane, og med mange gode augenblinkar som veg litt opp for dei meir skuffande aspekt. Trist at ein serie som starta som ein av tidenes beste skulle avsluttast som ein middels god serie, men den vart aldri regelrett dårleg, og med dei justerte forventningane eg hadde innan finalen kom så var eg ganske tilfreds med den. Så det er då i det minste noko. :)
Obdormio wrote:Eg må stå opp og gå på skulen i morgon.

Det veit eg slett ikkje om eg er mentalt førebudd på.
Post Reply