Linker

Arts-Angel
Dette er den stilige web-siden til «vår kunstner», Sarah Ellerton. Hun har laget alle tegningene du finner på tidshjulet.net, og på hennes webside finner du flere WoT-tegninger og annen kunst hun har laget.
Nettets ledende side hvis du er ute etter nyheter om WoT. Dragonmount har et nært forhold til Robert Jordan, og er som oftest først ute med nyheter. De har i tillegg en aktiv diskusjonsgruppe, og et eget WoT-rollespill!
Etter vår mening, den Tidshjulet-siden med best design. Har et aktivt samfunn av Aes Sedai og Warders, og et stort bibiliotek fullt av nyttig info om alt fra steder til karakterer.
En svært ryddig og informativ side, som fokuserer på fakta om serien. Se spesielt på Chronology, som gir en fin gjennomgang av den eldre historien.

Tidshjulet.net – Den norske siden om «The Wheel of Time»

Linke til oss? Bruk denne koden:

<a href="http://tidshjulet.net/"><img src="http://tidshjulet.net/bilder/button.png" alt="Tidshjulet.net &#8211; Den norske siden for &#171;The Wheel of Time&#187;" title="Tidshjulet.net &#8211; Den norske siden for &#171;The Wheel of Time&#187;" /></a>

Sitat:
If you think I'm going to put my head on the block just because those fool women did, you can forget it now. I'm no bloody hero, and I don't want to be one. Morgase was a pretty woman, ...but Rahvin is Rahvin, burn you!
Mat til Rand

News Comes to Cairhien,
Himmelens Flammer
A Memory of Light:

Ute nå!


Støtt driften av siden og bestill boka fra Amazon!